Logo O5B architecten transparant

Bureau

Meer over het architectenbureau in Arnhem

Architectuur

Na enkele jaren bij een aantal architectenbureaus te hebben gewerkt ben ik in 2003 mijn eigen bureau in Arnhem gestart: O5b architecten.

O5b architecten Arnhem ontwerpt voornamelijk voor de particuliere markt, maar er is ook ervaring in gezondheidsinstellingen, kinderdagverblijven en samenwerkingen met aannemers en ontwikkelaars. Onze werkzaamheden omvatten het hele bouwproces: van het maken van een haalbaarheidsstudie (eerste schetsontwerp) tot en met bouwbegeleiding en uiteindelijke oplevering van een project.

Onze architectuur kenmerkt zich in het gebruik van een combinatie van eigentijdse en gebiedseigen stijlelementen. We zetten alle creativiteit en kunde in om samen met u te zoeken naar optimale oplossingen van uw wensen net zo lang totdat we samen tot een verrassend en een aansprekend ontwerp komen.

O5b architecten richt zich op het hele gebied (spectrum) van particuliere woningbouw. Van aanbouwen, verbouwen tot exclusieve villabouw. Elke opgave is een uitdaging voor ons. Door de centrale ligging vanuit Arnhem is heel Nederland ons werkgebied.

Wilt u een huis verbouwen of bouwen en bent u op zoek naar creatieve partner die goed kan luisteren en kan meedenken dan bent u bij O5b architecten aan het juiste adres. Ik maak graag kennis met u.

Foto Guido Nobbenhuis
Guido Nobbenhuis | Architect

“Het vinden van de juiste routing in een ontwerp vormt voor mij de grootste uitdaging tijdens het ontwerpproces.”

Guido Nobbenhuis

Prachtig wit huis met boom
Huis wit zwart
Blaricum rieten dak villa

Al onze projecten zien?

In een kennismakingsgesprek leggen we alles graag vrijblijvend aan jullie uit.