Logo O5B architecten transparant
Klik Hier
Klik Hier
Klik Hier
Klik Hier
Previous
Next

Woonhuis Laren

Op een zeer mooie kavel in Laren is deze rietgedekte villa gebouwd. Vanaf het laantje waaraan het huis ligt moet de bezoeker over een grindpad een kronkel maken om enkele bestaande bomen. Het hoofdhuis staat met de smalle zijde naar de straat. De woonkamer, eetkamer en woonkeuken liggen als een lint achter elkaar en hebben daardoor de juiste ligging op de zon en een fantastisch zicht op de tuin. 

De lange strakke aluminium dakkapellen in de rieten kap zorgen voor meer ruimte op de verdieping

Een gemetselde tuinmuur zorgt voor de verbinding tussen het hoofdhuis en het guesthouse. Hierdoor ontstaat er een breed front naar het mooiste gedeelte van de tuin. Ook ontstaat er hierdoor een scheiding tussen de entree/auto’s en het prive gedeelte.