Woonhuis met kantoor Zoetermeer, Zuid Holland

modern woonhuis 

 

De architectuur van dit moderne woonhuis met bijgebouw kenmerkt zich door een gevouwen dak dat ook de gevel vormt. Deze vorm is op de koppen geaccentueerd door een doorlopende strakke witte boei met een geheel aluminium gevel als kopgevels. Op het dak liggen leien met op het zuiden een strook zonnepanelen. Om de zon buiten te houden in de zomer zijn er lamellen voor het glas toegepast. Een deel van het woonhuis en het tuinhuis waarin een werkplek zijn voorzien van geoliede houten gevelbekleding.

werkplek in tuinhuis

 

In de tuin staat een vrijstaand tuinhuis waarin een werkplek. De gevelbekleding bestaat uit geoliede houten delen. Door een grote aluminium pui die door de hoek gaat is er een fraai uitzicht op het bos achter de kavel.